Sobre Meteocadí

Meteocadí és un projecte sense ànim de lucre que va néixer l'any 2019. El duem a terme l'Oriol Cazorla, el Marc Noguera i el Manel Cascante. Un dels objectius de Meteocadí és fer seguiment i previsions de les diferents situacions meteorològiques que afecten l'entorn del Parc Natural del Cadí-Moixeró, del Prepirineu i el Pirineu. També intentem difondre el respecte en vers el medi natural.

Missió, visió i valors

Missió

Fer seguiment i previsió de les diferents situacions meteorològiques que afecten a l'entorn del Parc Natural del Cadí-Moixeró, del Prepirineu i el Pirineu per informar i protegir a les persones que es mouen o viuen en aquestes zones

Visió

La nostra visió és convertir-nos en la font de referència per a la informació meteorològica d'aquestes zones, així com continuar expandint-nos i col·laborant amb altres projectes que compartim els nostres objectius.

Valors

Honestedat en la difusió d'informació meteorològica i sentit comú en la promoció del territori, prioritzat la preservació del medi natural per davant dels interessos turístics.